Михайло Могилянський про Тараса Шевченка - Кривенко, С. (Слово і Час, 2008)
У статті розглядаються шевченкознавчі студії Михайла Могилянського. This article deals with the investigations of Taras Shevchenko’s oeuvre made by Mikhaylo Mohyliansky. В статье рассматриваются работы Михаила Могилянского о Тарасе Шевченко.