“Вертеп” Григорій Чубая як модифікація вертепної драми - Гаврилюк, Н. (Слово і Час, 2008)
Зіставлено барокову вертепну драму з “Вертепом” Г.Чубая. Досліджено метричну та образно-символічну організацію творів. The vertep drama of the Baroque period is compared here to “Vertep” by H.Chubay. The author concentrates upon the metrical, figurative and symbolical structure of the above-mentioned works. Сопоставлено вертепную драму Барокко с “Вертепом”
Г.Чубая. Исследовано метрическую и образно-символическую организацию произведений.