Наші презентації (Слово і Час, 2008)
ВСЕСВІТ. – 2008. – №3-4. Микола Ткачук. Наративні моделі українського письменства. Микола Гуйванюк. Марко Черемшина: невідоме й призабуте: Наукові розвідки, републікації, документи. Наталя Григораш. Украинската литературоведска българистика от ХІХ и средата на ХХ век: личности и школи. Гладишева А.О. Сценічна мова. Дикційна та орфоепічна нормативність. Захаржевська Вікторія. Болгарські фрески. – поезія, діалоги, статті, спогади. Кур’єр Кривбасу. – 2008. – № 220, 221 (березень – квітень). Київська Русь. – 2008. – Кн. 1(ХХІ). МЕТАФЕРА. Григорій Костюк. Зустрічі і прощання: Спогади у двох книгах.