Відданий Україні, Шевченкові (до біографії Анатоля Костенка) - Ротач, П. (Слово і Час, 2008)
У серпні минає сто років від дня народження Анатоля Костенка – відомого українського літературознавця, автора книжок “Леся Українка” (1971, 1985), “Андрій Малишко” (1981) та ін. Пропонуємо увазі читачів спогади Петра Ротача й автобіографічний лист самого науковця.