Еротичні одкровення Олесі Мудрак - Ковалів, Ю. (Слово і Час, 2008)
У середині травня в київському Національному музеї літератури України за
сприяння його співробітниці кандидата філологічних наук Павлини Дунай відбувся
перший в історії новітнього письменства вечір жіночої еротичної поезії, який вів
професор Київського національного університету Ю.І.Ковалів. Шанувальники
словесного мистецтва мали нагоду почути вишукані твори з уст Антонії Цвіт,
Олесі Мудрак, Галини Тарасюк, Лілії Золотоноші, Орисі Монастирецької.