Дума про невмирущу людину - Сушко, О. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Микола Зимомря. Долі в людях: Нариси, інтерв’ю / Передмова Любомира Сеника, післямова Василя Марка. – Дрогобич, 2006. – 475 с.