Айра Олдрідж і Тарас Шевченко: пророки протесту - Бейрон, К. (Слово і Час, 2008)
12 – 16 травня ц. р. в Санкт-
Петербурзькому університеті відбувся
науковий семінар “Україна у світовому культурному просторі”. Пропонуємо
увазі читачів доповідь, виголошену асистентом професора Чепменського
університету Оранж, Каліфорнія Бейроном Келлі.