Наші презентації (Слово і Час, 2008)
Кур’єр Кривбасу. – 2008. – № 222-223 (травень – червень). Київська Русь. – 2008. – Кн. 3 (ХХІІІ) PASTка. Сохацька Євгенія. “Молюся за ввесь Рідний край…” (Штрихи до життєпису Івана Огієнка та його культурологічної діяльності). Лімборський І.В. Творчість Григорія Квітки-Основ’яненка: Генеза художньої свідомості, європейський контекст, поетика. Європейська меланхолія. Дискурс українського окциденталізму.