Використання методу послідовних поступок для розв’язування задачі підвищення рентабельності виробництва малого підприємства - Квик, М.Я.; Цегелик, Г.Г.; Добуляк, Л.П. (Математичне моделювання в економіці, 2016)
Запропоновано використання методу послідовних поступок для розв’язування задачі підвищення рентабельності виробництва. Наводиться алгоритм розв’язування задачі в загальному випадку і його використання для розв’язання конкретного прикладу. Предложено использование метода последовательных уступок для решения задачи повышения рентабельности производства. Приводится алгоритм решения задачи в общем случае и его использование для решения конкретного примера. The article proposed the method of successive concessions to solve the problem of increasing profitability. An algorithm for solving the problem in general and its use to solve specific example is considered.