Індикативний аналіз процесів національного розвитку - Полумієнко, С.К.; Горда, С.Є. (Математичне моделювання в економіці, 2016)
Проводиться огляд систем індикаторів та індексів сталого розвитку та оцінки рівня національної безпеки. Розглядаються соціальні, економічні, екологічні та інші фактори цих процесів. Проводится обзор систем индикаторов и индексов устойчивого развития и оценки уровня национальной безопасности. Рассматриваются социальные, экономические, экологические и другие факторы этих процессов. A review of indicators and indices of sustainable development and evaluation of national security. Social, economic, environmental and other factors of these processes are considered.