Єфремов Сергій - Селіверстова, С. (Слово і Час, 2008)
(1876-1939) – знаний український політик, критик,
літературознавець, публіцист, член НТШ і голова
правління і ВУАН, секретар історико-філологічного
Відділу, член та керівник багатьох комісій, зокрема
шевченкознавства та комісії з видання пам’яток
новітньої української літератури, академік (1919).