Наші презентації (Слово і Час, 2008)
Всесвіт. – 2008. – №7-8. Спадщина: Літературне джерелознавство. Текстологія. Філологічні науки в Україні, 1996: Наук.-допом. бібліогр. покажч. / авт.-уклад. Козак О.О.