Підвищення ефективності управління підприємством за рахунок трансформації ІТ-інфраструктури - Довгий, С.О.; Копійка, О.В. (Математичне моделювання в економіці, 2017)
Розглядається питання модернізації ІТ-інфраструктури з метою підвищення ефективності управління підприємством. Cтворюється типова перспективна системна архітектура ІТ- інфраструктури, проектується система компонентів, що описують: загальні підходи щодо побудови системної архітектури; ІТ-сервіси (технологічні системи), які вирішують завдання підприємства; логічну модель ІТ-інфраструктури підприємства. Рассматривается вопрос модернизации ИТ-инфраструктуры с целью повышения эффективности управления предприятием. Cоздается типичная перспективная системная архитектура ИТ-инфраструктуры, проектируется система компонентов, что описывают: общие подходы к построению архитектуры системы; ИТ-сервисы (технологические системы), которые решают задачи предприятия; логическую модель ИТ-инфраструктуры предприятия. The article describes the question of the IT infrastructure modernization in order to improve enterprise management efficiency. There are creates a typical perspective system architecture of the IT infrastructure, designed the system components, that describe: common approaches to the system architecture construction; IT services (technology systems), which solve the enterprise problems; logical model of the enterprise IT infrastructure