Ієрархія факторів типових сценаріїв реалізації DDOS-атак. Часть 1 - Качинський, А.Б.; Ткач, В.М.; Поденко, А.А. (Математичне моделювання в економіці, 2017)
Запропоновано методологію ієрархічної структуризації когнітивних карт, що дозволяє визначити пріоритетність усунення причинних факторів для запобігання реалізації DDoS-атак. Предложена методология иерархической структуризации когнитивных карт, позволяющая определить приоритетность устранения причинных факторов для предотвращения реализации DDoS-атак. The methodology of cognitive maps hierarchical structuring was suggested, which allows to prioritize the elimination of the causative factors to avoid DDoS-attacks realization.