Малюнки і гравюри Кам'янця-Подільського XVII - XVIII ст. як джерело для вивчення історичної топографії міста - Петров, М. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У статті автор характеризує гравюри і малюнки Кам’янця-Подільського XVII-XVIII ст. та з’ясовує їхнє джерелознавче значення для вивчення містобудівних норм й історичної топографії міста. The article contains the description of engravings and pictures of Kam’ianets’-Podil’s’kyi (XVII – XVIII), with a special emphasis on their source – building norms and historical city topography.