Писемні джерела кінця XVIII - першої чверті ХІХ ст. З історії церкви у с. Старостинці на Вінниччині - Попельницька, О. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Стаття присвячена вивченню комплексу писемних джерел з історії спорудження і функціонування церкви в селі Старостинці Вінницької області, зокрема вивченню біографій священиків цього храму. The article covers the research of the written relics collection related to the history of construction and religious activities in Starostyntsi village of Vinnytsia oblast, in particular, the priests’ biographies.