Комп’ютерні ігри як форма інтерактивної інформаційної системи - Вовк, О.Б.; Гасько, Р.Т.; Голощук, Р.О. (Математичні машини і системи, 2017)
У статті обґрунтовано доцільність використання комп’ютерних ігор як форми інтерактивної інформаційної системи відповідно до потреб користувачів тієї чи іншої цільової аудиторії. Сформовані основні принципи при підборі інтерактивних ігор для користувачів певної категорії. В статье обоснована целесообразность использования компьютерных игр как формы интерактивной информационной системы в соответствии с потребностями пользователей той или иной целевой аудитории. Сформированы основные принципы при подборе интерактивных игр для пользователей определенной категории. The reasonability of using computer games as a form of an interactive information system, in accordance with the needs of users of a particular target audience was proved in the paper. The basic principles under selecting interactive games for users of a certain category were formulated.