Web-система прогнозування метеорологічних умов для довільної території на детальних сітках - Ковалець, І.В.; Майстренко, С.Я.; Донцов-Загреба, Т.О.; Ануліч, С.М.; Халченков, О.В.; Хурцилава, К.В.; Полонський, О.О. (Математичні машини і системи, 2018)
Розроблено інформаційну веб-технологію, яка дозволяє на замовлення користувача прогнозувати метеорологічні умови по довільній території з високою роздільною здатністю на основі адаптації сучасних метеорологічних моделей та веб-технологій для завдання вхідних даних, отримання й візуалізації результатів. Разработана информационная веб-технология, позволяющая по заказу пользователя прогнозировать метеорологические условия на произвольной территории с высоким разрешением на основе адаптации современных метеорологических моделей и веб-технологий для задания входных данных, получения и визуализации результатов. It is developed information web technology that allows upon users’ request to forecast meteorological conditions at arbitrary territory with high resolution, on the basis of adaptation of modern meteorological model and web-technologies for providing model with input data, obtaining and visualization of results.