Еротична лірика як літературознавча проблема - Мудрак, О. (Слово і Час, 2008)
У статті розглянуто специфіку близької до інтимної й водночас відмінної від неї еротичної лірики, її
онтологічні й екзистенційні характеристики, особливості поетики. This article explores the specifics of erotic poetry, its affinity and dissimilarity with intimate lyrics as well
as ontological, existential and stylistic parameters. В статье рассмотрено специфику приближенной к
интимной и одновременно отличной от нее эротической
лирики, ее онтологические и экзистенциальные
характеристики, особенности поэтики.