Наукове паломництво до Гіппокрени - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Микитенко Ю.О. Сяйво Гіппокрени: (З історії й типології укр.-грец. літ. зв’язків). – К.: Вид. дім “Всесвіт”, 2008. – 392 с.