“Таємне биття серця… в лабіринтах чужої думки” - Грицик, Л. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: По одному віршу ста поетів: Збірка японської класичної поезії VІІ-ХІІІ ст. / Передмова, переклад з японської і коментарі І.Бондаренка. – К.: Грані Т, 2008. – 232 с.