Праці співробітників інституту літератури ім.Т.Г.Шевченка НАН України (Слово і Час, 2008)
2007 р. Монографії, збірники наукових праць, матеріали конгресів, конференцій, семінарів.
У статті подано бібліографічні матеріали, підготовлені на основі електронної бази даних і картотеки
праць співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України, річних звітів науковців. 2007 year Monographs, collections of scientific works, materials of the congresses, the conferences, the seminars.
The bibliographical materials which were prepared on the base of the electronic basis of datas and the
card index of the works of the workers of the T.H. Shevchenko Literary Institute NAN Ukraine and annual
reports of scientifics were given in the article. 2007 г. Монографии, сборники научных работ, материалы
конгрессов, конференций, семинаров.
В статье поданы библиографические материалы,
подготовленные на основе электронной базы данных
картотеки трудов сотрудников Института литературы
им. Т. Г. Шевченко НАН Украины, годовых отчетов
научных сотрудников.