ПАРКС як засіб реалізації розподілених хмарних обчислень - Федорус, О.М. (Штучний інтелект, 2016)
У статті викладений огляд технології ПАРКС, у якому відзначаються основні особливості, що дозволяють використовувати ПАРКС як засіб реалізації розподілених хмарних обчислень. In the article the review PARCS technology, which marked the main features that allow you to use PARCS as a means of implementing distributed cloud computing.