Система визначення авторства тексту - Марченко, О.О.; Никоненко, А.О.; Россада, Т.В.; Мельников, Є.А. (Штучний інтелект, 2016)
Було розроблено систему ідентифікації та перевірки авторства документа, побудовану на основі машинного навчання. Оригінальність моделі обумовлена запропонованим унікальним профілем ознак автора, що дозволив, із застосуванням методу опорних векторів (SVM), отримати високі показники точності. A new effective system for identification and verification of text authorship has been developed. The system is created on the base of machine learning. The originality of the proposed model is caused by the unique profile of the author attributes that allows getting extra-high performance accuracy using the method of the Support Vector Machine (SVM).