Математична модель прогнозування циклічних добових змін температури земель сільськогосподарського призначення - Коробчинський, М.В.; Слонов, М.Ю.; Марилів, О.О. (Штучний інтелект, 2016)
Запропоновано математичну модель, яка дозволяє враховувати теплову інерцію земель сільськогосподарського призначення в інфрачервоному діапазоні. Проаналізовано можливі шляхи застосування тепловізорів при контролі земель сільськогосподарського призначення. Проведено порівняльний аналіз даних, отриманих за допомогою математичної моделі, з даними натурного експерименту. There has been introduced mathematic model that can take stock of thermal inertia of agricultural lands in infrared range. There has been analyzed a possible way of using thermal imager while controlling agricultural lands. There has been done analysis of information obtained from mathematic model and natural experiment.