Підвищення інтелектуальності мобільних пристроїв на прикладі алгоритмів захищених групових комунікацій - Новокшонов, А.К. (Штучний інтелект, 2016)
У роботі представлені результати аналізу ефективності алгоритмів, що підвищують інтелектуальність та захищеність мобільних пристроїв, на прикладі операцій захищених групових комунікацій з використанням структури типу бінарне дерево. The paper presents results of performance analysis of the algorithms that increase intelligence and security of mobile devices by the example of secure group communications using a binary tree structure.