Синтез оптимальної структури глибокої нейронної мережі - Коваль, Д.Ю.; Синєглазов, В.М.; Чумаченко, О.І. (Штучний інтелект, 2016)
Запропоновано використання еволюційних алгоритмів для формування топології глибоких нейронних мереж. The use of evolutionary algorithms for synthesis topologies deep neural networks is proposed.