Метод визначення коефіцієнта масштабування недіадного вейвлет-перетворення на основі частотного спектру - Чертов, О.Р.; Мальчиков, В.В. (Штучний інтелект, 2016)
У статті запропоновано метод вибору коефіцієнта масштабування недіадного вейвлет-перетворення на основі аналізу частотного спектру вихідного сигналу. Розглянуто застосування методу на прикладах модельного та реального сигналів. The paper presents a method for determining a dilation factor of non-dyadic wavelet transform based on frequency spectrum. The application of the proposed method is shown on analysis of model and real signals.