Досвід застосування електронних баз данних в історичних дослідженнях - Жданович, О. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У статті розглядаються інформаційні бази даних, історія виникнення, класифікація та їх застосування в процесі історичного дослідження в рамках проектів Інституту історії України НАН України. The article covers information databases, their origins, classification and implementation in historical research within the framework of the projects initiated by NASU Institute of History of Ukraine.