Моделювання підсистеми інтелектуального інструктора для комп’ютерного тренажера по навчанню сольфеджіо - Селіванова, А.В.; Мітрофанова, Н.Ф.; Болтач, С.В.; Ліщенко, О.М. (Штучний інтелект, 2017)
У статті розглядаються підходи до створення комп’ютерних тренажерів, аналіз їх функцій та структури, а також специфіка їх застосування у навчанні сольфеджіо. Досліджується проблема реалізації індивідуалізованого навчання у підсистемі інтелектуального інструктора тренажера. This article represented the approaches to creation of computer traning simulators, their functions and structure analysis and their using specificity in training of solfeggio. The problem of realization of individualized training in the subsystem of the intellectual instructor of the simulator is investigated.