Леся Українка й (анти)народництво - Скупейко, Л. (Слово і Час, 2008)
Стаття має дискусійний характер. Автор наполягає, що проблема т.зв. антинародництва Лесі Українки
зумовлена кон’юнктурними мотивами. This article poses some debatable questions considering the so-called “antinarodism” of Lesia Ukrayinka.
The author states, that the problem of Lesia Ukrayinka’s antinarodism arose out of purely tactical considerations. Статья носит дискуссионный характер. Автор
настаивает, что проблема т. н. антинародничества Леси Украинки обусловлена конъюнктурными мотивами.