“…Ваш лист … воскресив мою душу…” - Яремчук, І. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Легка О. Життя – це любов (Еротичний роман у віршах Наталі Лівицької-Холодної) : монографія / Орися Легка. – Львів, 2007. – 240 с.