Із зали засідань Президії НАН України (1 грудня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 1 грудня 2017 р. розглядалися такі питання:
• Про стан та перспективи
наукової періодики НАН України
(доповідач — академік НАН
України Я.С. Яцків)
• Про виконання Цільової
програми співробітництва
НАН України з Європейським
центром ядерних досліджень
та Об’єднаним інститутом
ядерних досліджень
«Ядерна матерія
в екстремальних умовах»
(доповідач — академік НАН
України А.Г. Загородній)
• Про результати виконання
Цільової комплексної програми
НАН України з наукових
космічних досліджень
на 2012—2017 роки
(доповідач — академік НАН
України Я.С. Яцків)
• Кадрові та поточні питання.