Із зали засідань Президії НАН України (13 грудня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 13 грудня 2017 р. розглядалися такі питання:
• Про стан та перспективи розвитку фізики фероїків
в Україні (доповідач — доктор
фізико-математичних наук Г.М. Морозовська)
• Наукові повідомлення молодих
учених установ НАН України: Нові біокаталізатори
для створення потенційних
лікарських засобів (доповідач —
кандидат біологічних наук Є.А. Шестеренко)
Електродугові відновні і захисні
покриття з порошкових дротів
(доповідач — кандидат технічних наук
В.М. Гвоздецький)
Зрадник чи жертва. Юда Іскаріот в українському
мистецтві XV—XVIII ст. (доповідач — кандидат
мистецтвознавства А.П. Лесів)
• Про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов) • Кадрові та поточні питання.