Із зали засідань Президії НАН України (27 грудня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 27 грудня 2017 р. розглядалися такі питання:
Про стан підготовки «Великої
української енциклопедії»
(доповідачі — академік НАН України В.М. Локтєв; доктор
історичних наук А.М. Киридон)
• Про результати виконання цільової програми наукових
досліджень НАН України «Розвиток, створення
та використання найбільших
у світі українських низькочастотних
радіоастрономічних елементів
і систем» на 2014—2017 рр. (доповідач — академік НАН
України О.О. Коноваленко)
• Про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов) • Кадрові та поточні питання.