Про виконання Цільової програми співробітництва НАН України з Європейським центром ядерних досліджень та Об’єднаним інститутом ядерних досліджень "Ядерна матерія в екстремальних умовах" (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 1 грудня 2017 року) - Загородній, А.Г. (Вісник НАН України, 2018)
У доповіді наведено найважливіші результати фундаментальних досліджень у галузі фізики високих енергій, ядерної фізики та інших суміжних напрямів, отримані в 2016—2017 рр. у рамках виконання Цільової програми співробітництва НАН України з ЦЕРН та ОІЯД «Ядерна матерія в екстремальних умовах». The report presents the most important results of fundamental research in the field of high-energy physics, nuclear
physics and other related areas, obtained in 2016-2017 within the framework of implementation target research program
of the NAS of Ukraine cooperation with CERN and JINR “Nuclear matter in extreme conditions”.