Ювілей провідного генетика (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України С. C. Малюти) - Телегєєв, Г.Д. (Вісник НАН України, 2018)
23 лютого 2018 р. виповнилося 80 років одному з провідних генетиків України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, доктору
біологічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Станіславу Станіславовичу Малюті.