До 200-річчя відкриття фраунгоферових ліній - Колтачихіна, Ол.Ю. (Наука та наукознавство, 2015)
У цьому році виповнюється 200 років, як було відкрито фраунгоферові лінії, що стало одним із важливих фактів в історії оптичної спектроскопії.