Чернобыльский опыт Киева для АЭС Фукусимы - Барановская, Н.П.; Миягоши, Юкико (Наука та наукознавство, 2016)
В статье на основе впервые введенных в оборот архивных материалов и других источников показана ситуация, сложившаяся в Киеве после аварии на 4-м энергоблоке Чернобыльской атомной электростанции в апреле 1986 года. У статті на основі вперше введених в обіг архівних матеріалів та інших джерел показано ситуацію, що склалася в Києві після аварії на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції у квітні 1986 року. The situation that occurred in Kiev just after the accident at the fourth energy unit of the Chernobyl Nuclear Power Plant on April 1986 is shown by documents newly extracted from archives.