Молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки - Литвинко, А.С.; Пономаренко, Л.П. (Наука та наукознавство, 2016)
15–16 квітня 2016 р. вшосте відбувся Молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки», спрямований на популяризацію наукових знань та їх історії, у якому брали участь студенти, аспіранти, молоді вчені, викладачі та науковці з Києва, Дніпра, Харкова, Одеси, Черкас, Миколаєва, Переяслав-Хмельницького, Тернополя, Херсона, Запоріжжя, Івано-Франківська, Луцька.