Х Всеукраїнський фестиваль науки - Жабін, С.О. (Наука та наукознавство, 2016)
19 травня 2016 р. в Інституті електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України (м. Київ, вул. К. Малевича (Боженка), 11) було проведено урочисте відкриття X Всеукраїнського фестивалю науки.