Програмно-цільове управління потребує відродження - Попович, О.С. (Наука та наукознавство, 2016)
Рецензія на монографію Ю. Ф. Шкворця «Програмно-цільове управління формуванням та реалізацією державних пріоритетів науково-технічного та інноваційного розвитку (методологія, методи та інституційні механізми)». – К. : ПП «Сердюк В. Л.», 2016. – 804 с.