Із зали засідань Президії НАН України (31 січня 2018 року) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 31 січня 2018 року розглядалися такі питання: перспективи створення
наноносіїв для доставки
генетичного матеріалу в клітини
(доповідач — член-кореспондент
НАН України Р.С. Стойка); здобутки та перспективи
розвитку Національної
бібліотеки України імені
В.І. Вернадського: до 100-річчя
від часу заснування (доповідач —
член-кореспондент НАН України
В.І. Попик); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.