Людина, математик, педагог (до 80-річчя від дня народження члена-кореспондента НАН України М. Л. Горбачука) - Кочубей, А.Н.; Михайлець, В.А. (Вісник НАН України, 2018)
8 березня 2018 р. виповнюється 80 років від дня народження видатного
українського математика, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки (1998), премій імені М.М. Крилова (1994) та імені М.Г. Крейна НАН України (2008), президента Українського математичного товариства (2005—2012), члена-кореспондента НАН України Мирослава Львовича Горбачука.