Хлібний достаток країни — мета наукового пошуку (до 80-річчя академіка НАН України В. В. Моргуна) - Коць, С.Я. (Вісник НАН України, 2018)
10 березня виповнилося 80 років видатному українському вченому-генетику, селекціонеру рослин, Герою України, заслуженому діячу науки і техніки, лауреату Державних премій у галузі науки і техніки СРСР, УРСР та
України, премій Ради Міністрів України, президентів академій наук України, Білорусі і Молдови, Золотої медалі імені В.І. Вернадського і премії імені
В.Я. Юр’єва НАН України, академіку-секретарю Відділення загальної біології НАН України, директору Інституту фізіології рослин і генетики НАН
України, доктору біологічних наук, професору, академіку НАН України Володимиру Васильовичу Моргуну.