З математикою в серці (до 90-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. Ю. Трохимчука) - Плакса, С.А. (Вісник НАН України, 2018)
17 березня виповнилося 90 років видатному українському математику, всесвітньо відомому фахівцю в галузі сучасної теорії функцій та топології, лауреату премії імені О.В. Погорєлова НАН України, доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Юрію Юрійовичу Трохимчуку.