Трансформація євроінтеграційного потенціалу національної економіки - Головатюк, В.М. (Наука та наукознавство, 2016)
Стаття є продовженням вивчення особливостей механізмів інтеграції України в соціально-економічне середовище ЄС, розглянутих у статті «Інноваційність української економіки в контексті європейської інтеграції». Статья является продолжением исследования особенностей механизмов интеграции Украины в социально-экономическую среду ЕС, рассмотренных в статье «Инновационность украинской экономики в контексте европейской интеграции». The article continues the study devoted to specifi cs of mechanisms for integration of Ukraine in the socioeconomic environment of EU, analyzed in the article “Innovativeness of the Ukrainian Economy in the Context of European Integration”.