До 75-річчя В. П. Соловйова (Наука та наукознавство, 2016)
Ім’я В’ячеслава Павловича Соловйова широко відоме в Україні та за її межами як одного з найбільш компетентних у нашій країні фахівців у галузі інноватики та управління науково-технологічним розвитком.