Конференція істориків науки і техніки - Константинов, В.О. (Наука та наукознавство, 2016)
29 вересня – 1 жовтня 2016 року в приміщенні Державного політехнічного музею при НТТУ «КПІ» ім. І. Сікорського відбулася 15-та Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні питання історії науки і техніки».