Про діяльність Національної академії наук України у 2016 році та основні завдання її подальшої роботи. Доповідь президента НАН України академіка Б.Є.Патона на Загальних зборах НАН України 13 квітня 2017 р. (Наука та наукознавство, 2017)
Доповідь президента НАН України академіка Б.Є. ПАТОНА Загальним зборам НАН України 13 квітня 2017 року